De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani?...

De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani? Motivul este uluitor

285
0
DISTRIBUIȚI

Silviu Prigoană a purtat timp de 15 ani numai haine negre, iar mulţi au crezut că vrea să ascundă kilogramele în plus sau că este în doliu. Cu toate acestea, se pare că situaţia s-a schimbat radical în anul 2014, când au început să apară şi hainele colorate în viaţa lui.

Tranformarea lui era pe zi ce trecea din ce în ce mai evidentă, iar se pare că persoana care l-a determinat să-şi schimbe total viaţa a fost chiar actuala lui soţie, Mihaela.

După ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu, omul de afaceri în vârstă de 53 de ani a început o altă viaţă. Aşadar, Silviu Prigoană a slăbit 40 de kilograme, a renunţat la mustaţă, dar mai ales la celebrele haine negre, pe care le purta cu orice ocazie şi la fiecare apariţie a sa.

De ce a renunţat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani?

Timp de 15 ani, toate hainele lui erau doar negre: costumele, cămaşa, pantofii, cureaua, până şi şireturile. Mulţi deja bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, a murit în anul 1994, la doar 30 de ani.

Citește mai departe pe avantaje.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ