DELIA încasări record în numai patru zile

DELIA încasări record în numai patru zile

1905
0
DISTRIBUIȚI

Delia a dat lovitura odată cu spectacolele de la Sala Palatului, dar și cu hit-urile pe care le-a scos pe bandă rulantă. Motiv suficient ca artista să-și crească tariful.

Ea a ajuns la un onorariu de 9.000 de euro pe spectacol. Excepție fac doar mini-show-urile unde percepe un tarif mai mic. Chiar și așa, artista are agenda plină. Fără îndoială, Delia va bate recordul la încasări rapide la sfârșitul săptămânii.

În doar patru zile, ea își va rotunji conturile cu aproximativ 60.000 de euro! Asta pentru că artista are nu mai puțin de șapte concerte, începând de astăzi, până duminică. Orașele în care fanii se vor îngrămădi să asculte ”Da, mama”, și alte piese sunt Brașov, Galați (în două locații), Focșani, Pitești, Vâlcea și București.

În medie, Delia are cam 15 spectacole pe luna, ceea ce înseamnă un venit de aproximativ 135.000 de euro! La aceasta se mai adaugă și salariul său, ca jurat la ”X Factor”, precum și reclamele la care este solicitată, spun cei de la libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ