Descoperirea șocantă a unei tinere după ce s-a căsătorit cu un milionar...

Descoperirea șocantă a unei tinere după ce s-a căsătorit cu un milionar bătrân

2373
0
DISTRIBUIȚI

Zicala viata bate filmul pare sa fie din ce in ce mai adevarata, in special pentru o tanara care, la prima vedere, credea ca a dat lovitura vietii ei.

Tanara, in varsta de 24 de ani, s-a indragostit de un milionar batran, pe care l-a considerat barbatul visurilor ei. Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, iar la scurt timp au decis sa se casatoreasca.

Surpriza a venit abia la trei luni dupa nunta cand in timp ce rasfoianu un album cu fotografii ale barbatului, iar ce a descoperit avea sa se transforme in socul vietii ei. Bogatasul, de 68 de ani, cu care tocmai se casatorise nu era nimeni altcineva decat bunicul ei.

A găsit o poză în care apărea chiar tatăl ei, pe care milionarul l-a părăsit când era mic. Cei doi soți habar nu aveau că sunt rude.

Au început să vorbească pe un site de matrimoniale, apoi s-au întâlnit și au făcut foarte repede pasul cel mare, potrivit Mirror.

Tânara a simțit un sentiment de disperare și nu și-a putut reveni o vreme, dar bunicul, care îi este și soț a făcut-o să se liniștească

În pofida descoperirii șocante, cei doi nu vor să se despartă. Bărbatul susține că legătura dintre ei e și mai puternică acum și că nimic nu le poate sta în cale.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ