DESTINATII DE VACANTA: ORASUL IN CARE TOATA LUMEA UMBLA DEZBRACATA

DESTINATII DE VACANTA: ORASUL IN CARE TOATA LUMEA UMBLA DEZBRACATA

852
0
DISTRIBUIȚI

Bine ati venit in orasul gol! Nu, nu este un oras pustiu si nici o gluma ci locul in care localnicii, dar si turistii stau cat e ziua de lunga in pielea goala. Daca va place sa faceti absolut toate activitatile zilnice in pielea goala nu trebuie sa va ingrijorati, nu sunteti singurul. Mai mult, exista un loc perfect pentru cei care au aceleasi pasiuni cu voi, satul de vacanta si plaja de la Cap d’Agde din Franta.

Aflat la Marea Meditereana in imediata apropiere a celebrei Coaste de Azur, oraselul Cap D’Agde este luat cu asalt pe timp de vara de zeci de mii de turisti amatori de plaja, soare, dar si swingers. Incepand cu anii 1990, Cap d’Agde si-a castigat o reputatie destul de sinistra, libertini si swingers din toata Europa se aduna aici la ceea ce Michael Houellebecq numea in cartea ca fiind „social-democratia sexuala”.

Turistii care vin aici pot gasi o banca, un oficiul postal, supermarketuri, saloane de coafura, dar si magazine. Oraselul are 2km de plaja, unde sunt 2.500 de cabanute. Peste tot- in blocurile cu apartamente de inchiriat, in hoteluri, magazine, baruri si chiar in sectia de politie oamenii stau dezbracati. Aici esti luat la ochi doar daca te prezinti in public acoperit cu vreun prosop, vreo camasa sau alt accesoriu vestimentar.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ