Detalii infioratoare despre romanca tinuta prizoniera intr-un beci timp de 10 ani!...

Detalii infioratoare despre romanca tinuta prizoniera intr-un beci timp de 10 ani! Femeia, supusa la 30 de avorturi

303
0
DISTRIBUIȚI

Romanca sechestrata in Italia de barbatul alaturi de care traia, a fost supusa unor chinuri greu de imaginat.Dupa ce a fost descoperita si eliberata de oamenii legii, femeia incearca acum sa isi refaca viata, alaturi de cei doi copii pe care ii are.

Anchetatorii au descoperit detalii terifiante din perioada in care romanca a stat in bezna beciului, vremei de 10 ani.
Se pare ca femeia ar fi fost in repetate randuri si abuzata si supusa la circa 30 de avorturi! Mai mult, barbaul care i-a provocat chinul obisnuia sa ii coasa ranile pe viu, cu fire de nylon, potrivit oamenilor legii.

Scenele horror au fost descoperite de carabinierii din Gizzeria in momentul in care au descins la locuinta italianului. In pivnita era tanara de 29 de ani si cei doi copii, subnutriti.

Tanara parea paralizata, era murdara si cu leziuni pe tot corpul. Italianul a fost retinut de carabinieri, fiind acuzat de multiple abuzuri, inclusiv sexuale.

sursa: bzi.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ