Detalii PICANTE din VIAȚA INTIMĂ a Andreei ESCA. Ce alege știrista între...

Detalii PICANTE din VIAȚA INTIMĂ a Andreei ESCA. Ce alege știrista între SEX și SPORT. Reacție total NEAȘTEPTATĂ

57
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Esca a dat de curând un interviu mai puțin obișnuit. Întrebată ce alege între sex și sport, știrista a reușit să uimească pe toată lumea.

Știrista, care este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, a acordat un interviu mai puțin convențional, în care a răspuns unor întrebări legate de viața sa personală. Nu a fost însă dificil pentru Esca, pentru că a devenit în ultimii ani o fire sportivă, iar acest lucru o ține în picioare, susține ea.

Nu face rabat însă de anumite feluri de mâncare, cum ar fi sarmalele, pentru care mărturisește că are o slăbiciune. La capitolul arderii caloriilor, Esca a fost întrebată ce preferă între sex și sport, iar prezentatoarea a răspuns fără rezerve: „Depinde de oră…dimineața sport”.

Andreea Esca nu a scăpat nici de această dată de întrebarea pe care o urăște cel mai mult: „Ce salariu ai?”. Desigur, prezentatoarea a răspuns scurt și elegant: „Nu acela…”.

sursa: evz.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ