Dezvaluiri uluitoare despre Ana Maria, cantareata de 10 ani care a murit...

Dezvaluiri uluitoare despre Ana Maria, cantareata de 10 ani care a murit in Sambata Mare. Ce a facut cu cateva zile inaite sa moara a induiosat intreaga tara

294
0
DISTRIBUIȚI

Ana Maria Gheorghitoaia, micuta solista de muzica populara, s-a stins din viata in Sambata Mare, la doar 10 ani. Ea fusese diagnosticata cu encefalita acuta, iar medicii nu au mai putut sa o salveze. Ana Maria era foarte talentata la muzica. Chiar pe 2 aprilie castige locul intai la un concurs.

“Ultimul său concurs a fost pe 2 aprilie și sincer și acum îmi vine să plâng. A câștigat premiul 1, premiu pe care nu am putut să i-l dăm, pentru că atunci au fost mulți copii, urmând ca după vacanță să le facem decernarea premiilor la toți copiii. Regret că nu îi mai putem da premiul Anei. A fost un copil pe care și l-ar fi dorit orice părinte, silitoare elegantă, optimistă”, a declarat profesorul ei.

Tot in ziua aceea, minora a fost dusa de urgenta la spitalul Rovinari si a stat in coma mai multa zile, dupa ce medicii i-au prescris medicamante pentru viroza respiratorie.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ