Dieta care te ajută să scapi de 3 kilograme în numai 10...

Dieta care te ajută să scapi de 3 kilograme în numai 10 zile

889
0
DISTRIBUIȚI

Femeile din Asia reusesc sa scape de celulita si sa fie mereu cu zambetul pe buze, caci ridurile stau departe de chipul lor cu dieta asiatica.

Obiceiurile lor alimentare reusesc sa fie suficiente pentru ele. Acestea sunt un factor decisiv, iar tot mai multe femei le preiau exemplul pentru a arata la fel.

Cele mai multe feluri de mancare sunt servite in boluri foarte mici, pentru a nu fi tentate sa manance foarte mult.

Dieta asiatica. Te scapa de 3 kilograme in numai 10 zile

Printre principalele feluri de mancare pe care cele mai multe femei din Asia le consuma, se regasesc orez, alge, precum si multe legume si fructe. Orezul este principalul aliment pe care il au in dieta si este de obicei combinat cu fructe, cu legume, cu seminte si cu carne.

De asemenea, femeile din Asia nu consuma paine, dar nici dulciuri si prefera sa le inlocuiasca cu fructe. Doctorul Colin Campbell, care a studiat ani intregi dieta femeilor asiatice, a creat o dieta pe care orice o poate tine pentru a slabi sanatos.

Daca vrei sa ai trupul ca al femeilor asiatice, ar fi bine sa incluzi in dieta ta chiar de astazi cantitati importanete de usturoi, spanac, ceapa si morcovi, pe care sa le consumi in fiecare zi, amestecate cu ulei si otet sau fierte.

De asemenea, trebuie sa consumi branza proaspata, iaurt, soia si nuci cu regularitate. Carnea de pui si ouale pot fi consumate o data pe saptamana, insa fructele proaspete, nucile, mierea organica si ciocolata cu mininum 75% continut de cacao trebuie sa fie consumate regulat.

In schimb, carnea rosie nu poate fi consumata mai des de o data pe luna. Intre ele, carnea de vita si de vitel, carnea de porc.

Sursa: teotrandafir.com

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ