DIETA DE VEDETA! CUM SE MENTINE IN FORMA FLAVIA MIHASAN DE LA...

DIETA DE VEDETA! CUM SE MENTINE IN FORMA FLAVIA MIHASAN DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI

3170
0
DISTRIBUIȚI

Telespectatorii Antena 1 sunt în fiecare dimineaţă cu ochii pe ea! Are un corp de vis pentru că lucrează foarte mult, fie la sală, fie cu ajutorul dansului! În plus, de opt ani Flavia Mihăşan este vegetariană, aşa că Sărbătorile de iarnă nu au afectat-o foarte mult. Află cum se menţine în formă vedeta!

flavia

Flavia Mihăşan este una dintre femeiele care se pot lăuda cu un corp perfect, deşi nu face mari eforturi pentru a se menţine în formă. Singura slăbiciune a asistentei de la Neatza este ciocolata.

Ce recomandă însă frumoasa vedetă atunci când vrem să slăbim?
„Există două reguli care funcţionează numai împreună – alimentaţie sănătoasă şi mişcare de cel puţin trei ori pe săptămână. În plus, sunt lucruri pe care le puteţi face pentru a fi şi mai activi: mergeţi pe jos, mergeţi pe bicicletă, faceţi cursuri de dans ori de aerobic sau fitness. Sunt atâtea opţiuni, trebuie doar să alegeţi ce vi se potriveşte!”, a declarat Flavia, pentru Libertatea.

flavia 2

Sursa: paginadelifestyle.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ