Doar in Romania se intampla asta! O familie cu 10 copii primeste...

Doar in Romania se intampla asta! O familie cu 10 copii primeste o suma uriasa de la stat, pe luna, pentru a sta degeaba

383
0
DISTRIBUIȚI

Doar in Romania se intampla asta! O familie compusa din doi adulti si zece copii primeste lunar din partea autoritatilor un ajutor social de aproximativ 1000 de euro.

Pe langa acesti bani, familia Stanescu mai beneficiaza si de produse alimentare. Cea mai numeroasa familie din Pascani primeste ajutor social, dar si mancare gratuita la cantina din oras. Conform Adevarul, familia lui Strugurel Stanescu incaseaza in fiecare luna 992 de lei ajutor social si indemnizatie pentru trei copii.

”Fiind o familie formata din 12 persoane, primesc 746 de lei pe luna, la care se mai adauga acea alocatie pentru trei copii de 246 de lei pe luna. Doar trei copii primesc aceasta alocatie mai mare, pentru ca ceilalti nu merg la scoala”, a declarat purtatorul de cuvant al primariei Pascani.

In plus, familia Stanescu poate lua mancare gratis, zilnic, de la cantina sociala a municipiului, care valoreaza aproximativ 3000 de lei pe luna. In schimb, tatal copiilor marturiseste ca doar pentru trei membri ai familiei este asigurata mancarea gratuita. Ceilalti copii primesc si alocatie de sustinere, iar pentru munca prestata in folosul comunitatii, cateva ore, adultii mai aduc acasa cateva sute de lei. Cel mai mic membru al familiei are doar 7 luni, iar cel mai mare are 19 ani. Toti se intreaba de ce capul familiei, tatal copiilor, nu isi gaseste un loc de munca, barbatul a avut un raspuns uluitor.

”Stam asa, cu copiii, mai cresc animale, un purcel. Altceva ce sa faca? Sa fure? Eu mi-am cautat loc de munca, dar daca nu gasesc, unde sa ma duc? Daca as avea unde sa muncesc, nu m-as duce?”, a marturisit barbatul.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ