A dormit timp de un an în acelaşi pat cu sora sa...

A dormit timp de un an în acelaşi pat cu sora sa moartă doar pentru a-i încasa pensia

203
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea prahoveană Breaza, a fost reţinut de poliţie după ce a fost prins că a încasat pensia surorii sale deşi femeia era decedată de un an de zile. Individul a ascuns totul, ba chiar a dormit cu cadavrul în pat, de teamă să nu rămână fără bani. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie.

Constantin Istrate s-a dat de gol duminică seară. Bărbatul, afalt în stare avansată de ebrietate, a mers în oraş să-şi mai cumpere de băut. Când s-a întors spre casă, s-a dezechilibrat şi a alunecat într-un şanţ. N-a mai fost în stare să se ridice singur aşa că a sunat un vecin pe care l-a rugat să vină să-l ajute, spunându-i că nu se simte bine.

Acesta n-a înţeles cu exactitate unde să meargă aşa că a intrat cu forţa în casa lui Constantin Istrate şi a descoperit nenorocirea. Pe patul din dormitor se afla cadavrul mumificat al unei femei, sora vecinului care îi ceruse ajutor.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii criminologi şi medicul legist au constatat că femeia – care suferea în timpul vieţii de un handicap grav – murise de aproximativ un an. Cadavrul era acoperit cu mai multe pături, iar fratele său a dormit lângă femeia moartă în tot acest timp, totul doar pentru a încasa pensia de handicap şi de însoţitor, singurul său venit constant.

Citeste mai mult: adev.ro/p06q2e

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ