Drama neştiută a lui George, românul care a murit printre străini pentru...

Drama neştiută a lui George, românul care a murit printre străini pentru un trai mai bun

403
0
DISTRIBUIȚI

George Potecă, tânărul din Buzău care a avut parte de o moarte teribilă în Germania, trăia o dramă neştiută de mulţi. El plecase în Germania pentru un trai mai bun, dar şi pentru familia sa.

George plecase din ţară pentru a-şi ajuta familia rămasă pe drumuri după ce casa în care surorile şi părinţii lui locuiau a fost distrusă într-un incendiu. Totul s-a întâmplat anul acesta în localitatea Lopătari din judeţul Buzău. Casa lui George a fost distrusă de un incendiu astfel că el, cele două surori şi părinţii lor au rămas sub cerul liber.

Familia lui George s-a mutat într-o casă din localitatea Cernăteşti, însă situaţia a devenit din ce în ce mai grea. Drept urmare, tânărul în vârstă de 23 de ani a decis să plece la muncă în străinătate pentru a câştiga bani suficienţi ca să ridice o nouă locuinţă pentru familia sa.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, George ar fi ieşit în oraş, aşa cum obişnuia să o facă în fiecare weekend. Potrirvit publicaţiei germane BILD, la un moment dat, în timp ce se întorcea către apartamentul său, George a fost spulberat de un taxi condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât tânărul român a fost aruncat mai mulţi metri în aer şi apoi s-a prăbuşit pe şosea. Un poliţist, care a ajuns primul la locul accidentului, a încercat să îl resusciteze pe român, însă toate eforturile au fost în zadar.

sursa: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ