După 14 ani de luptă cu cancerul și 17 operații pe creier...

După 14 ani de luptă cu cancerul și 17 operații pe creier fiul lui Paşcovici a încetat din viaţă, după o luptă teribilă. Rugămintea sfâşietoare a lui Cosmin VIDEO

907
0
DISTRIBUIȚI

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, înaintea partidei cu Lituania, din Liga Naţiunilor, că fiul fostului internaţional Cosmin Paşcovici, Denis, a încetat din viaţă.

“În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Mai jos este mesajul pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România. Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!”, se arată pe site-ul frf.ro.

Cosmin Paşcovici transmisese un mesaj video echipei naţionale, în care spunea că fiul său a suferit sâmbătă un atac cerebral şi că şi-ar dori ca echipa naţională să câştige meciul cu Lituania pentru el.

Salut, băieți. Numele meu este Cosmin Pașcovici, fost jucător al echipelor de fotbal Dinamo București, Farul Constanța, UTA, Petrolul Ploiești și, nu în ultimul rând, al echipei naționale, unde am avut plăcerea să joc alături de antrenorul vostru, Cosmin Contra. Am avut și eu un singur meci oficial la echipa națională, contra Andorrei, unde am câștigat cu 2-0 la Constanța. Sper să o faceți și voi.

O să vă spun pe scurt: băiețelul meu, Denis Pașcovici, a făcut sâmbătă un atac cerebral. Este la spital, în comă, are creierul inundat cu sânge, nu știm dacă va mai trăi sau va mai putea lupta. Dimineață l-am anunțat pe prietenul meu, Cătălin Gheorghiu și m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. L-am rugat, dacă puteți să jucați meciul ăsta pentru Denis, pentru băiatul meu luptător, care se zbate între viață și moarte, el fiind un fan mare al echipei naționale. Mi-aș dori din toată inima – poate o să fie ultimul meci pe care îl va prinde – să câștigați pentru el. Vă mulțumesc mult!„, a spus Cosmin Pașcovici, într-un scurt videoclip postat pe contul de Facebook al echipei naționale a României. Din păcate, meciul a venit prea târziu, între timp Denis pierzând lupta.

Mesaj pentru tricolori

În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!

Publiée par Echipa națională de fotbal a României sur Jeudi 11 octobre 2018

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ