Dupa „Balena Albastra”, un nou joc periculos face ravagii printre copii. Iata...

Dupa „Balena Albastra”, un nou joc periculos face ravagii printre copii. Iata despre ce e vorba

297
0
DISTRIBUIȚI

Noul joc periculos se numeste „provocarea cu apa fierbinte” si presupune ca o persoana sa arunce cu apa fierbinte peste altcineva sau cineva sa fie pus sa bea apa fiarta.

Din pacate, din ce in ce mai multi copii au cazut victime acestui joc extrem de periculos, care poate provoca arsuri de gradul al treilea, scrie kanald.ro.

Presa din strainatate a relatat cazul unui baiat de 8 ani care a fost provocat sa bea apa fiarta cu un pai. A ajuns la spital cu traheotomie, si-a pierdut auzul si a ramas cu probleme respiratorii pentru tot restul vietii.

Un alt baiat, de 15 ani, s-a ales cu arsuri grave pe gat dupa ce prietenii au aruncat apa fierbinte pe el in timp ce dormea.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ