E OFICIAL! ALINA VIDICAN PUNE CAPAT MARIAJULUI CU CRISTI BORCEA

E OFICIAL! ALINA VIDICAN PUNE CAPAT MARIAJULUI CU CRISTI BORCEA

495
0
DISTRIBUIȚI

Se pare ca, Alina Borcea, s-a saturat de scandaluri asa ca ar fi decis sa puna punct mariajului cu Cristi Borcea.

alina_cristi_borcea_a_nascut

Chiar daca in urma cu doua saptamani spunea ca v-a lupta pentru casnicia ei, la intoarcerea din vacanta vedeta ia in calcul decizia de a divorta de Borcea. Potrivit Click.ro vedeta s-ar fi intalnit deja cu un avocat care i-a spus pasii ce trebuie urmati.

vidican98098

Faptul ca Valentina Pelinel transmite mesaje publice iubitului ei aflat în închisoare a făcut-o pe Alina şi mai furioasă şi a determinat-o să-şi dea seama că mariajul ei nu este deloc unul pe care şi l-a dorit. Tocmai pentru că a avut nevoie de timp să reflecteze asupra viitorului, nevasta lui Borcea a fost plecată câteva zile în Turcia, departe de nebunia de acasă.

cucopii867867Foto: click.ro

Vestea că Alina vrea să divorţeze de el nu i-a picat deloc bine lui Cristi Borcea. Potrivit click.ro omul de afaceri a avut o criză de nervi la auzul vestii.

Alina si Cristi Borcea s-au casatorit in urma cu cinci ani si au impreuna doi copii.

Sursa: click.ro

 

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ