E OFICIAL! O vedetă a părăsit PROTV-ul după 20 de ani pentru...

E OFICIAL! O vedetă a părăsit PROTV-ul după 20 de ani pentru TVR

689
0
DISTRIBUIȚI

Cu toate că zvonuri existau de ceva timp, ieri Televiziunea Română a anunțat că au bătut palma cu Raluca Arvat!

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV va susține la TVR 2 întregul jurnal de seara, de luni până vineri, iar de partea sportivă se va ocupa Costin Deșliu.

raluca_arvat

Telejurnalul de la ora 19.00, vă conectează, în fiecare seară a săptămânii, cu cele mai importante şi relevante ştiri ale zilei. De luni până vineri, ele vor fi prezentate de Raluca Arvat, iar în weekend de către Stela Popa. Fiecare ediţie va fi urmată de la ora 19.45 de programul de Sport, prezentat în timpul săptămânii de Costin Deşliu iar sâmbăta şi duminica de Sandra Izbaşa”, se arată într-un comunicat al Televiziunii Române.

Mai mult, TVR a mai pregătit telespectatorilor o surpriză! Jurnalul sportiv din weekend va fi prezentat de dubla campioană olimpică la gimnastică, Sandra Izbașa!

Raluca Arvat este jurnalist din 1994, când a început să lucreze în presa locală. În 1996 a devenit corespondentul de știri al Pro TV din Brașov. În 2000 a venit la București, la pupitrul știrilor din sport, de la Pro TV.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ