Ea e ARTISTA din România care tocmai A REVENIT DIN MORŢI: „Dumnezeu...

Ea e ARTISTA din România care tocmai A REVENIT DIN MORŢI: „Dumnezeu mi-a dat o PALMĂ şi M-AM TREZIT!

106
0
DISTRIBUIȚI

La doar 30 de ani, a fost operată de urgenţă pe creier, a stat în comă aproape două săptămâni, iar când s-a întors din morţi, a învăţat din nou să meargă şi să vorbească. Într-un interviu tulburător, artista Ana Mardare a povestit, pentru România TV, drama pe care a trăit-o, despre care spune că este o palmă pe care a primit-o de la Dumnezeu.

La un moment dat, am trecut printr-o situaţie pe care sunt convisă că Dumnezeu a îngăduit-o. Am trecut printr-o situaţie de … de fapt Dumnezeu mi-a dat o palmă şi m-am trezit. Noi ne rugăm să scăpăm de boală, iar Dumnezeu se roagă de noi să ne debarasăm de păcate. A fost învăţătură de minte această boală pe care am avut-o… Prin coma prin care am trecut. Nu-mi este absolut teamă de nimic. După ce am trecut prin ce am trecut nu-mi mai este teamă nici de moarte. Atunci când eşti cu Iisus Christos nu-ţi este teamă de nimic, adică nici de moarte nu-mi mai este teamă„, a spus artista.

Boala a lovit-o din senin pe tânăra cântăreaţă. Pe 13 noiembrie 2016, iubitul ei a găsit-o prăbuşită pe podea în convulsii. La spital, medicii i-au descoperit o tumoare pe creier, mare cât o portocală, iar şansele de a-şi reveni nu erau prea mari.

Citeste mai multe pe b1.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ