El este cel mai darnic șef din lume. A dat mașini și...

El este cel mai darnic șef din lume. A dat mașini și case tuturor angajaților

256
0
DISTRIBUIȚI

Savji Dholakia, un miliardar indian din regiunea Surat, este binecunoscut în industria diamantelor la nivel mondial.

Un alt lucru pentru care a devenit cunoscut este faptul că fiul său a lucrat ca muncitor, pentru că antreprenorul indian îşi dorea ca acesta să înveţe valoarea reală a banilor.

Potrivit Business Magazin, miliardarul a făcut cadou 400 de apartamente şi 1.260 de maşini, pentru cei mai performanţi dintre angajaţii săi.

Acordarea acestor bonusuri a fost anunţată informal în cursul săptămânii şi este legată de celebrarea a 50 de ani de activitate a companiei Hare Krishna Exports, pe care o controlează antreprenorul indian.

Aceste cadouri au devenit deja o tradiţie în cadrul companiei; Dholakia a declarat că anul trecut a oferit cadou angajaţilor săi 491 de maşini şi 200 de apartamente.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ