Elena Udrea arunca BOMBA! Anuntul a fost facut in aceasta dimineata. „Daca...

Elena Udrea arunca BOMBA! Anuntul a fost facut in aceasta dimineata. „Daca ma ajuta Dumnezeu…”

416
0
DISTRIBUIȚI

Elena Udrea (44 de ani) a anunțat, azi, la Antena 3, că se află în Costa Rica, unde a mers pentru a vizita niște prieteni și de unde intenționează să meargă în Grecia. Udrea a anunțat că este însărcinată cu gemeni și că va avea doi băieți.

„Dacă vii în vizită, Costa Rica pare o țară frumoasă, prietenoasă. Pentru cei care trăiesc aici, mi se pare o țară destul de scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște români, vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri frumoase”, a spus Udrea.

Aceasta a explicat că intenționează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală. Totodată, a anunțat că este însărcinată cu gemeni și că va avea doi băieți. ” Voi avea doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine”, a mai spus Udrea. Întrebată dacă se teme să ajungă din nou la pușcărie, Udrea a confirmat, dar a spus că ”până la urmă din pușcărie se iese”.

Udrea a vorbit și despre scandalul DNA, afirmând că cei care fac acuzațiile la adresa procurorilor au probe și, totuși, ”nu s-a întâmplat nimic”.

sursa: reporterntv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ