Elevi morti de beti la Balul Bobocilor al unui liceu din capitala....

Elevi morti de beti la Balul Bobocilor al unui liceu din capitala. Au fost dusi cu ambulantele la spital

136
0
DISTRIBUIȚI

Încă un „Bal al bobocilor” s-a încheiat scandalos. După elevele care au mimat sexul oral la Cluj, doi elevi de la un colegiu de elită din Capitală s-au îmbătat criţă şi au fost luaţi cu Ambulanţa de la petrecere, potrivit click.ro.

Joi, aproape de miezul nopţii, de la clubu BOA din Capitală, doi elevi, unul de 14 ani, şi altul de 16 ani, au fost luaţi de Ambulanţe. Toată seara, în club au fost circa 300 de elevi de la Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”, liceu de elită din Capitală. Era petrecerea elevilor de clasa a IX-a, „Balul bobocilor”. Alături de copii, în club au fost prezenţi cei doi directori ai colegiului şi şase diriginţi.

În jurul orei 23.00, bodyguarzii clubului au scos afară un băiat de 14 ani, în stare avansată de ebrietate. Zeci de elevi s-au adunat în jurul lui, în timp ce acesta zăcea alb la faţă, aproape inconştient, pe asfalt. La scurt timp, au sosit la faţa locului părinţii băiatului, dar şi Salvarea. Medicii au încercat 40 de minute să îl ajute pe băiat, dar în cele din urmă l-au dus la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”. După miezul nopţii, un alt elev, de 16 ani, a fost în aceeaşi situaţie, stare avansată de ebrietate, şi a fost dus, de asemenea, la acelaşi spital. Ambii au fost internaţi la Secţia Toxicologie, iar vineri la prânz au fost externaţi.

„Am aflat de la un diriginte de la clasa a IX-a că, imediat după ce eu şi directorul adjunct am plecat de la club, a venit Salvarea pentru un băiat. Să ştiţi că am organizat acest eveniment foarte exigent.

Am semnat un protocol cu părinţii că vom supraveghea programul elevilor, între orele 17.00 şi 24.00. Ceea ce am şi făcut. Pe cuvânt de onoare că totul a fost foarte frumos, cât am fost noi în club. Au fost circa 300 de elevi, de la clasa a IX-a, dar şi de la clasele mai mari. Cât am fost eu în club, nu am văzut elevi cu alcool în pahare”, a explicat Alexandru Mihai, directorul colegiului, pentru click.ro.

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ