FABULOS: Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță

FABULOS: Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță

753
0
DISTRIBUIȚI

Andra și Cătălin Măruță întruchipează cuplul perfect și par că au o viață extrem de fericită, presărată de iubire și… bani mulți. Cei doi câștigă lunar o adevărată avere.

Se pare că Andra ar câștiga aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea Românii au Talent, la care se adaugă o sumă similară tot pentru serviciile de jurat, dar de data aceasta la Vocea României Junior. La aceste sume considerabile se adaugă și concertele pe care aceasta le susține, tarifele variind, dar ajungând, potrivit unor surse muzicale, la peste 6.000 de euro.

De cealaltă parte, soțul său avea un salariu de aproximativ 15.000 de euro la Pro Tv, dar care i-a fost diminuat în ultimele luni, când emisiunea sa a și fost mutată din Prime Time. Însă Măruță mai câștigă în jur de 2.000 de euro și pentru evenimentele private pe care le prezintă.

De asemenea, atât Andra, cât și partenerul ei de viață își mai adaugă în conturi câteva mii de euro bune și din contractele de publicitate pe care le au cu diverse branduri.

Dacă stăm să adunăm toate aceste sume, în lunile cele mai prolifice din an, cuplul poate strânge și 100.000 de euro pe lună, din care desigur trebuie scăzute și taxele și impozitele aferente, dar tot rămân foarte mulți bani.

SURSA: bugetul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ