A făcut AMOR până i-a venit rău și a ajuns la spital....

A făcut AMOR până i-a venit rău și a ajuns la spital. De ce s-au SUPĂRAT medicii

386
0
DISTRIBUIȚI

Dacă vi se întâmplă, nu faceți așa! O femeie de 40 de ani, din Botoșani, s-a prezentat la la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean puțin după miezul nopții, cu dureri puternice în zona abdominală, scrie Observator TV.

Pentru a vedea de ce suferă, pacienta a fost supusă unor analize și investigații de specialitate, însă, surpriză: toate i-au ieșit bine! Cum trecuseră câteva ore bune de investigații și fiecare minut poate însemna viață sau moarte, medicii au decis apoi să o bage de urgență în sala de operații, pentru a vedea dacă femeia are vreo tumoră ascunsă.

Abia în acel moment, când a auzit decizia medicilor, pacienta a lăsat rușinea deoparte și le-a spus medicilor că a simțit durerea respectivă după o partidă de sex cu soțul ei, cel mai probabil aceasta făcând o întindere musculară.

Odată luminată cauza, cadrele medicale au știut și ce tratament să îi ofere.

„Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat supărat unul din cadrele medicale care s-au simțit batjocoriți de pacientă în acea noapte.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ