A făcut furori în filmul „Basic Instinct” însă nu ne așteptam la...

A făcut furori în filmul „Basic Instinct” însă nu ne așteptam la asta! Cum arată Sharon Stone la 59 de ani

272
0
DISTRIBUIȚI

Sharon Stone a fost, cândva, un sex-simbol al Hollywood-ului, însă toate acestea sunt doar amintiri. Surprinsă de paparazzi zilele trecute pe o plajă din Miami, unde se relaxa alături de câțiva prieteni apropiați, Sharon, cu toate că și-a păstrat energia, și-a pierdut formele sexy de odinioară și a lăsat la vedere o piele lăsată și plină de celulită.

La 59 de ani, Sharon Stone, actrița care a intrat în istoria filmului grație secvenței din Instinct primar (Basic instinct) în care-și expunea cu nonșalanță trupul, și-a dezamăgit fanii cu ultima aparitie.

Sharon Stone a purtat un costum de baie întreg, negru, care a lăsat la vedere niște picioarele deloc tonifiate, o piele pătată și plină de celulită. Da, poate este normal la vârsta ei să arate așa, însă starul american nu pare să mai fi trecut pe la sala de fitness de ceva vreme bună. Să nu uităm că, în urmă cu doar doi ani, Sharon Stone a pozat goală și se putea mândri cu un trup de zeiță.

sursa: unica.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ