FATA ASCUNSA A UNUI BORDEL DINTR-O TARA MUSULMANA IN CARE PROSTITUTIA ESTE...

FATA ASCUNSA A UNUI BORDEL DINTR-O TARA MUSULMANA IN CARE PROSTITUTIA ESTE LEGALA

264
0
DISTRIBUIȚI
Women waiting for customers in the Kandapara brothel in Tangail.

O cladire inconjurata de ziduri de 2 metri, lucratoare care s-au nascut aici si nu stiu ce inseamna sa duci o altfel de viata, sau femei care si-au gasit refugiu dupa o viata marcata de violenta din partea sotilor”, asa isi incepe fotografa Sandra Hoyn povestea celui mai vechi bordel din Bangladesh.

Sandra a petrecut mai mult timp in bordelul Kandapara, cel mai mare si cel mai vechi din Bangladesh care functioneaza de aproape 200 de ani. Bangladeshul este una dintre putinele tari musulmane in care prostitutia este legala. Bordelul din Tangali a fost demolat in anul 2014, insa, a fost refacut datorita interventiei mai multor ONG-uri.

Aici sunt peste 700 de suflete, multe femei s-au nascut in bordel, iar altele au fost pur si simplu vandute de catre membrii familiei sau au fugit de sotii lor din cauza violentelor. In mod normal cele care practica prostitutia ar trebui sa aiba peste 18 ani, dar cele mai multe dintre ele sunt minore.

Clientii lor provin din toate categoriile sociale, politisti, politicieni, fermieri, pescari sau pur si simplu adolescenti care vin pentru o partida de sex pe bani. In Bangladesh, tinerii nu au voie sa mearga pe strada de mana cu persoana iubita si nici sa intretina relatii sexuale inainte de casatorie, tocmai de aceea aleg sa vina la bordel pentru ca vad in asta in un mediu lipsit de morala.

Bordelul este inconjurat de ziduri inalte, de 2 metri, si functioneaza dupa propriile reguli. In spatele zidurilor sunt strazi inguste cu tarabe, magazine si vanzatorii de strada. In 2000 prostitutia a devenit legala in Bangladesh, insa este acceptata numai in bordeluri, isi incheie Sandra povestea.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ