Florin Salam ingropat in bani de un interlop celebru. Pentru cine a...

Florin Salam ingropat in bani de un interlop celebru. Pentru cine a cantat manelistul de a primit zeci de mii de euro

457
0
DISTRIBUIȚI

De când a revenit în lumina reflectoarelor, Florin Salam nu refuză pe nimeni nici măcar pe cei care în trecut îi erau dușmani de moarte. Florin Salam a fost ”cireașa de pe tort” la petrecerea organizată de mai mulți interlopi din România, pe care artistul îi considera, până de curând, dușmani.

Printre invitații „de marcă” s-au numărat controversatul Seif, dar și mai mulți membri ai temutului clan Duduianu. Celebrul lăutar a cântat, zilele trecute, pentru șefii clanului Duduianu, împotriva cărora, în trecut, artistul a depus mai multe plângeri la Poliție. Interlopii pentru care a cântat Regele manelelor au avut grijă ca acesta să primească teancuri de bani pentru fiecare melodie interpretată.

Îmbrăcat lejer – cu o pereche de blugi, un tricou negru și o vestă gri, în carouri, Florin Salam s-a bucurat din plin de atenția mesenilor. Pentru show-ul incendiar, manelistul a fost recompensat pe măsură. Interlopii pentru care a cântat Salam au avut grijă ca acesta să primească teancuri de bani, pentru fiecare melodie interpretată.

vezi imagini video pe: cancan.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ