FOTO: CUM ARATA IN REALITATE ACTRITA DIN ROLUL PRINCIPAL A SERIALULUI „BAHAR-VIATA...

FOTO: CUM ARATA IN REALITATE ACTRITA DIN ROLUL PRINCIPAL A SERIALULUI „BAHAR-VIATA FURATA”

2955
0
DISTRIBUIȚI

Ezgi Asaroğlu este actrița principală a serialului „Bahar-Viață furată”. Tânăra este o adevărată vedetă și un exemplu pentru domnișoarele de vârsta ei în Turcia, dar acum și în România, pentru că filmul difuzat de Kanal D se bucură de mare succes și nu puține sunt fanele lui Bahar.

Puțini știu despre ea că a pozat pentru diverse reviste de modă, iar imaginile sunt senzaționale!

baharaltfel-600x312

Celebra actriță interpretează rolul unei Cenușărese moderne în film. Timp de 20 de ani Bahar, care a ajuns o tânără frumoasă și pură sufletește, locuiește în Istanbul și duce o viață modestă. În serial ea trebuie să treacă printr-o mulțime de greutăți, însă în viața reală este cu totul altfel. Ceea ce se aseamănă totuși cu filmul, este relația ei cu Ateș, asta pentru că ea și Keremcem sunt împreună și în afara filmului.

collage2-1-600x288

Ceea ce puțini știu despre Ezgi este faptul că pe lângă actorie ea a pozat pentru mai multe reviste de modă și a realizat  ședințe foto cu cei mai buni fotografi din Turcia.

Citeste si: DANA SAVUICA A VORBIT PENTRU PRIMA DATA DESPRE DIVORTUL DE RAZVAN STANCIU

Rolul de fotomodel îi vine ca mănușă iar trăsăturile ei sunt mereu evidențiate cu diverse machiaje, pe care nu avem ocazia să le vedem în serialul difuzat de Kanal D.

Priviți cât e de frumoasă Ezgi Asaroğlu!

ezgi-asaroglu-fotogaleri-600x384

Nu-i așa că abia o recunoașteți?

Cea care la tv interpretează un rol de fetiță cuminte pozează provocator și își arată formele extrem de sexy! Nici nu este de mirare că are atâția fani și este urmărită de mii de persoane pe rețelele de socializare!

tumblr_mo91ytCb281rd9b4vo3_1280-600x409

Potrivit site-ului paginadelifestyle.ro pe Ezgi Asaroğlu o puteți urmări în serialul BAHAR-VIAȚĂ FURATĂ, difuzat fiecare seară de luni până vineri de la ora 20.00 pe Kanal D. 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ