FOTO: Cum arătau în tinerețe jurații de la Chefi la cuțite. Îi...

FOTO: Cum arătau în tinerețe jurații de la Chefi la cuțite. Îi recunoști?

488
0
DISTRIBUIȚI

Cei trei chefi de la Antena 1 au răpit inimile tuturor gospodinelor cu preparatele lor, dar şi cu felul în care se prezintă. Dar v-aţi gândit cum arătau ei în tinereţe? În mai multe imagini sunt surprinşi în vremea adolescenţei, fiind foarte schimbaţi comparativ cu acum.

În tinereţe, Cătălin Scărlătescu avea foarte multe kilograme în minus comparativ cu acum. Pe parcursul acestui sezon, chef-ul a declarat că are 127 de kilograme. Ei bine, în tinereţe Cătălin Scărlătescu purta părul mai lung şi haine care îi veneau turnate pe trup. Se purta la cămaşă şi sacou. Transformarea sa este vizibilă, Cătălin Scărlătescu nu mai are acum părul lung, ba dimpotrivă, se tunde la zero. Reuşeşte însă să fure inimile tuturor gospodinelor care gătesc uneori special pentru el.

Sorin Bontea era în tinereţe un băiat care purta părul scurt, foarte ciufulit, avea chiar şi un început de mustaţă. În imaginile cu el din tinereţe se poate observa că aduce cu renumitul bucătar care este astăzi, şi-a păstrat aceiaşi nuanţă a tenului şi unele trăsături. Nu pare că ar fi luat foarte mult în greutate din vremea aceea, şi acum Sorin Bontea are un trup bine proporţionat.

Florin Dumitrescu era în tinereţe un timp rebel căruia îi plăceau experienţele tari. S-a fotografiat pe când era numai un adolescent cu un motor. Referitor la transformarea sa fizică, chef-ul purta în tinereţe părul ciufulit, haine mai largi decât trebuia să îmbrace în mod obişnuit. În mai multe fotografii în care apare la bustul gol se poate vedea că era atent la fizicul său, era tonifiat, avea pătrăţele pe abdomen.

SURSA: SPYNEWS.RO

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ