FOTO: Fetiță de 12 ani din Constanța dispărută fără urmă

FOTO: Fetiță de 12 ani din Constanța dispărută fără urmă

1088
0
DISTRIBUIȚI

Apel disperat pe Facebook pentru găsirea unei fete în vârstă de 12 ani care a dispărut în timp ce se întorcea de la școală.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la dispariția fetei, Maria Blagău, din localitatea Poarta Albă. Ieri, 22 februarie, copila a dispărut după ce a stat cu colegii de clasă în parcul din Poarta Albă, mergând către casă

Fetița are o înălțime de 1,62 metri, o greutate de 55 kilograme, fața ovală, părul negru și creț, ochii căprui. Mai mult, fata poartă ochelari de vedere și aparat dentar.

La data plecării, Maria era îmbrăcată cu pantaloni negri, geacă din piele neagră, tricou negru și încălțări de culoare neagră.

„Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Poliție Constanța sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005. Sau la tel: 0727076348 Suzana Blagau sau 0726027495 Alina Balaur”, se arată în apelul lansat pe Facebook.

Sursa: reporterntv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ