FOTO! Imagini de la deshumarea Ceausestilor. Ce au gasit in sicriul lui...

FOTO! Imagini de la deshumarea Ceausestilor. Ce au gasit in sicriul lui Nicolae

386
0
DISTRIBUIȚI

În 2010, locul unde au fost îngropaţi Nicolae şi Elena Ceauşescu a fost cercetat de personal specializat. Deshumarea cuplului Nicolae şi Elena Ceauşescu a fost făcută la cererea fiului lor, Valentin, susţinut de Mircea Oprean. Ambii au cerut prelevarea unor probe ADN pentru a se convinge de faptul că Nicolae şi Elena au fost înhumaţi în Cimitirul Ghencea din Capitală.

Soţii Ceauşescu sunt dezgropaţi din mormintele aflate în Cimitirul Ghencea Militari. Deshumarea lor are loc la cererea lui Mircea Oprean, soţul Zoei Ceauşescu, în urmă cu 10 ani.

Fotografiile cu scheletul dictatorului au rămas în memoria românilor. În imagini, se poate observa că liderul comunist mai avea păr şi după 20 de ani. Celebrul palton şi căciula de astrahan au rezistat şi ele.

sursa: cancan.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ