Fratele Mădălinei Manole aruncă BOMBA! Un detaliu ȘOCANT a ieșit la iveală!...

Fratele Mădălinei Manole aruncă BOMBA! Un detaliu ȘOCANT a ieșit la iveală! „Sunt speriați băieții, o să alerge ca șoarecii”

266
0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare secret al Mădălinei Manole a ieşit la iveală! Fratele regretatei artiste a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, iar detaliile sunt cumplite! Au trecut opt ani de la vestea ce a îndoliat România. Chiar dacă a trecut atâta timp de când „fata cu părul de foc” nu mai e printre noi, un detaliu cumplit a ieșit la iveală!

Sunt voci care vorbesc despre „bărbatul pentru care artista a fost în scandal cu părinţii ei și pentru care a renunțat la tot”. Fratele Mădălinei Manole a aflat informaţii şoc, iar detaliile sunt cu adevărat incredibile! Să fie oare vorba despre primul soț, Șerban Georgescu? Sau oare despre cel de-al doilea, Petru Mircea? Se pare că familia Mădălinei Manole pune la cale un demers important prin care dorește să facă lumină în cazul sinuciderii artistei și în cazul averii acesteia. Sunt și fani care cred că artista nu s-a sinucis și că ancheta a fost mușamalizată.

„Sunt speriați băieții că în curând o să alerge ca șoarecii! Ca șoarecii o să alerge”, a mărturisit fratele Mădălinei Manole despre acest subiect extrem de controversat.

sursa: a1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ