A găsit poze nud cu amanta soțului, iar răzbunarea a fost cruntă

A găsit poze nud cu amanta soțului, iar răzbunarea a fost cruntă

892
0
DISTRIBUIȚI

O soţie înşelată a vrut să-i dea amantei o lecţie pe care să nu o poată uita prea curând. După ce a aflat că soţul său mai este implicat şi într-o altă legătură sentimentală, femeia a întocmit un plan de răzbunare.

A găsit poze cu rivala ei dezbrăcată şi a decis să le folosească. Ba mai mult, a reuşit să-l coopteze şi pe cel ce îi fusese infidel, scrie Daily Mail.

Juan Majendie şi-a împărţit viaţa pentru o vreme între cele două femei, soţia sa, Ilona Wroblewska, şi o tânără de 22 de ani, pe care o ademenea cu promisiunea că va deveni partenera oficială.

De multe ori, bărbatul pleca cu soţia în vacanţă, dar mesajele de dragoste se duceau tot către cea care îi accepta jocul dublu. Acesteia îi mărturisea că abia aşteaptă momentul în care vor fi împreună.

Povestea de amor s-a terminat însă în ziua în care Juan a decis să rămână cu soţia şi i-a dat vestea tinerei. După despărţire, aceasta avea să descopere două conturi de Facebook false, unde tronau poze cu ea goală, potrivit gandul.info.

Aceleaşi fotografii fuseseră trimise prietenilor ei, dar şi şefului ei, fapt ce i-a provocat probleme la job. Soţia înşelată îşi luase revanşa, dar avusese şi un ajutor, nimeni altul decât cel cu care tânăra împărţise clipe de amor.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ