GENIAL: Concurenţii unei emisiuni au stat un an în sălbăticie fără să...

GENIAL: Concurenţii unei emisiuni au stat un an în sălbăticie fără să ştie că programul s-a anulat

388
0
DISTRIBUIȚI

Concurenţii din cadrul unui reality show, inclusiv o parte dintre cameramani, s-au întors acasă după un an petrecut în sălbăticie şi au aflat că programul a fost suspendat din vara anului 2016.

Reality show-ul ,,Eden” a implicat amplasarea a 23 de străini în sălbăticie, pentru ca aceştia să-şi construiască o nouă societate în pădurea din Scoţia, informează The Sun. 

În urma debutului din iulie 2016, rating-ul emisiunii a scăzut drastic de la 1,7 milioane la 800.000 de spectatori, iar după doar patru episoade experimentul social a fost eliminat de pe micile ecrane. 13 dintre concurenţi au plecat din reality show de la finalul verii trecute.

Ceilalţi concurenţii au aflat, însă, recent că emisiunea a fost scoasă din grila de programe în august 2016. Nefiind anunţaţi, cei 10 participanţi au continuat să trăiască în sălbăticie timp de un an de zile fără a fi conştienţi de alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite ale Americii sau de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Citeste mai multe pe descopera.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ