Gest de omenie din partea preotului surzilor din Bacau. Decizia radicala luata...

Gest de omenie din partea preotului surzilor din Bacau. Decizia radicala luata in aceasta perioada

489
0
DISTRIBUIȚI

Gabriel Radu-Ichim (39 de ani), preotul surzilor din municipiul Bacău, cunoscut după ce a construit o biserică din lemn în din banii familiei, în nordul Bacăului, şi a înmormântat cadavrele părăsite la morga Spitalului pe cheltuiala lui, a luat o decizie, în pragul Sărbătorilor, pentru tot restul vieţii: din salariu le va cumpăra săracilor pâine, cozonac, ulei şi alte alimente.

Un preot din Bacău a decis să se dedice total comunităţii şi a luat decizia ca din banii de salariu să asigure o ladă plină cu alimente, cât de cât neperisabile, pentru cei care au nevoie, fie că sunt oameni săraci din nordul Bacăului, fie persoane fără acoperiş deasupra capului. Gabriel Radu-Ichim provine dintr-o familie înstărită şi a ales din convingere să devină preot.

Este şi cadru didactic universitar, este absolvent a patru facultăţi ( Teologie, Drept, Asistenţă Socială şi Istorie), două masterate , în limbaj mimico-gestual şi în drept internaţional, are un doctorat în istorie pe teme religioase şi în scurt timp va termina şi un doctorat în drept.

Citeste mai mult: adev.ro/ooejov

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ