Gigi Becali le-a facut case dupa inundatii insa satenii au inceput sa...

Gigi Becali le-a facut case dupa inundatii insa satenii au inceput sa le vanda. Incredibil cat cer pe o casa

313
0
DISTRIBUIȚI

Casele ridicate de Gigi Becali la Rast sunt scoase la vânzare. În primăvara anului 2006, Dunărea s-a revărsat cu putere peste satul din județul Dolj și a distrus 800 de case. 4000 de oameni au fost nevoiți să doarmă sub cerul liber.

Guvernul a alocat atunci 15 milioane de euro ca ajutor de urgență, bani din care s-au ridicat în timp 300 de case ANL, pe care le-au primit o parte dintre cei rămași fără acoperiș deasupra capului. Alte 44 de locuinte au fost construite din banii lui Gigi Becali.

Acum, dupa câțiva ani de la dezastru, sătenii din Rast au început să scoată la vînzare casele, cerând inițial sume de 13-15000 de euro pe o casă. O casă nouă în Rast este vânduta cu sume variind între 2500 si 6000 de euro, potrivit Știrile Kanal D.

„Noi locuim la marginea satului, iar în 2006 am auzit un vuiet puternic, era apa care venea peste noi. Am luat ce am apucat şi am fugit. Nu vom uita niciodată prin ce clipe de coşmar am trecut atunci. Era o imagine de nedescris în Rast. Toate casele erau puse la pământ“, spunea, în anul 2014, localnica Maria Coman.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ