Gina Pistol a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre relaţia cu...

Gina Pistol a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre relaţia cu Smiley: „Nu sunt căsătorită, nu sunt amanta cuiva…

191
0
DISTRIBUIȚI

Gina Pistol şi Smiley se iubesc de aproximativ 4 luni, dar niciunul nu a dorit să vorbească public despre relaţie. Cu toate acestea, oriunde se duc, lumea îi întreabă doar de asta.

Gina a făcut, cât de cât, lumină în ceea ce priveşte acest subiect, precizând că vrea să se bucure de povestea frumoasă de dragoste pe care o trăieşte, fără să fie nevoită să dea explicaţii nimănui.

Sunt un om normal, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea. Sunt foarte împacată cu deciziile şi alegerile pe care le iau. Ceea ce fac eu nu este nimic greşit. Nu sunt o femeie căsătorită care îşi înşală bărbatul, nu sunt o femeie care este într-o relaţie şi îşi înşală partenerul, nu sunt amanta cuiva. Pur şi simplu sunt o femeie care trăieşte ceva frumos şi vreau să mă bucur de asta. Ce? Fac ceva greşit că sunt un om care e liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte?”, a mărturisit Gina Pistol, pentru revista Viva.

SURSA: cancan.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ