Il mai stii pe Frankfurt din „Vacanta Mare?” Cum arata arata actorul...

Il mai stii pe Frankfurt din „Vacanta Mare?” Cum arata arata actorul la 44 de ani! Ai putea sa juri ca e preot

533
0
DISTRIBUIȚI

Aparitie socanta intr-un centru comercial din Bucuresti. Un personaj cu barba si parul strans intr-o coada colinda magazinele. Ai putea sa juri ca este un preot. In realitate, personajul este actorul Iulian Ilinca, devenit celebru pentru personajul „Frankfurt” din „Vacanta Mare”.

Frankfurt a ajuns de nerecunoscut. De fapt, Frankfurt nu mai e Frankfurt! Sau nu mai vrea sa fie. Iulian Ilinca s-a chinuit ani intregi sa-l faca uitat pe ciudatul personaj, pentru a putea fi credibil si in alte roluri pe care le joaca. Pentru asta, a mers pana la extrem si si-a lasat o barba uriasa. Oricum se poarta. Ajuns la 44 de ani, Ilinca recunoaste ca si acum este strigat pe strada cu celebrul: „Te sparg, sa moara mama”. Tocmai de asta a ales, probabil, calea anonimatului.

sursa: wowbiz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ