Îl mai știi pe Gigel Frone? Ce face acum după ce a...

Îl mai știi pe Gigel Frone? Ce face acum după ce a devenit vedetă la Românii au talent

496
0
DISTRIBUIȚI

Gigel Frone are cam tot ce îi pofteşte inima. În urmă cu patru ani a cunoscut celebritatea, la concursul ”Românii au talent”, s-a mutat la Bucureşti, unde locuieşte într-o cochetă cameră de hotel, iar concerte are pe bandă rulantă. Tot ce îi lipseşte este o iubită, o femeie cu suflet bun şi gospodină.

Cântăreţul Gigel Frone le zice bine din voce şi din chitară, face nişte serenade de ţi se înmoaie inima, însă iată că nici o femeie nu îi apreciază talentul artistic şi nici sufletul lui mare. A curtat câteva doamne şi domnişoare, iar la un moment dat chiar credea că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, căci se îndrăgostise de o anume Violeta.

Din păcate, visul său de a se căsători cu această doamnă s-a năruit, lăsându-l pe artist cu inima frântă: “Nu mai sunt cu Violeta, m-am despărţit de ea. Am rămas buni prieteni, atât! Nu am făcut nimic cu ea.

Sunt virgin şi acum, la 47 de ani! Caut o fată la locul ei, cuminte, să aibă un pic de cultură. Nu am pretenţia să aibă casă sau maşină, la urma urmei nici eu nu am mare lucru. Dacă e să aibă şi avere este treaba ei, dar eu nu ţin cont de asta. Important este să mă înţeleg cu dânsa”, a declarat Gigel Frone, pentru Click!

Participarea la concursul naţional de talente i-a adus cântăreţului născut în Oneşti celebritatea la care visa de mic: “Cânt pe la nunţi şi petreceri, pe unde sunt invitat. Nu am un preţ stabilit, dar în general cer 700-800 de euro pe spectacol.

Acum, stau într-un hotel din zona Gării de Nord şi plătesc 70 de lei pe seară. Îmi convine, că este curăţenie, am căldură, am tot ce îmi trebuie. Nu mă grăbesc să îmi iau locuinţa mea, nu asta contează în viaţă”, ne-a mai declarat celebrul burlac din showbiz. Gigel umblă îmbrăcat doar la costum şi cămaşă:

”Eu sunt mai de modă veche, îmi plac ţinutele elegante, nu te poţi prezenta la spectacole în blugi şi în tricou, trebuie să respecţi spectatorii”, a mai adaugat Gigel Frone, pentru click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ