Imagini de cosmar din Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, publicate pe...

Imagini de cosmar din Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, publicate pe Facebook. Mizerie de nedescris în saloanele unităţii sanitare (FOTO)

191
0
DISTRIBUIȚI

Noi imagini halucinante din spitalele din România stârnesc furie şi indignare pe internet. În saloanele Spitalului de Boli Infecţioase din Timişioara, pacienţii au mai multe şanse să se îmbolnăvească decât să se facă bine. Este opinia unui pacient revoltat care a postat pe un cont de socializare imagini cu mobilierul vechi, saltele şi lenjerii murdare şi pereţii scorojiţi.

„Anul 2018, România, Timişoara, Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş!!! Nu mai am cuvinte să comentez…cred că imaginile spun totul…Spun doar că mai trebuie să mergeţi la multe concerte, cu spectacole ale marilor artişti, pentru a aduce spitalul la nişte condiţii puţin mai ridicate decât cele din lagărele de concentrare…Donaţi în continuare bani pentru a creşte buzunarelele celor aflaţi la conducere. Şi sfatul meu…încercaţi să vă păstraţi sănătoşi…dacă ajungeţi aici, mai mult ca sigur că mult nu o veţi mai duce”, este mesajul care însoţeşte imaginile devenite virale pe reţelele de socializare. Imaginile au fost postate pe Facebook, de Ana Maria Czap.

Managerul unităţii medicale afirmă că, după 40 de ani, în sfârşit sunt fonduri alocate şi se renovează spitalul, iar femeia care a postat imaginile a făcut fotografiile din „cel mai urât unghi”. Voichiţa Lăzureanu a mai declarat, potrivit News.ro, că paturile nu sunt murdare, aşa cum se vede în imagini, ci sunt doar foarte vechi, iar după ce se vor încheia lucrările de renovare vor fi aduse şi paturi noi.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ