Imagini sinistre şi revoltătoare cu apartamentele de serviciu oferite unor medici. „Mai...

Imagini sinistre şi revoltătoare cu apartamentele de serviciu oferite unor medici. „Mai rău ca la puşcărie!”

184
0
DISTRIBUIȚI

Cazul a fost făcut public de un medic de la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” din Galaţi, iar comentariile internauţilor au fost virulente: „Să nu ne mai mirăm că ne pleacă medicii din ţară la cât sunt de batjocoriţi”.

Medicul Georgia Mocanu, de la Spitalul  de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” din Galaţi a făcut public pe un site de socializare o serie de fotografii înfiorătoare cu două apartamente de serviciu oferite de Primăria Galaţi pentru medicii unităţii spitaliceşti.

Doctoriţa spune că spitalul a făcut către municipalitate o solicitare pentru a se acorda, conform prevederilor legale, locuinţe de serviciu pentru cinci medici care nu au proprietăţi imobiliare în Galaţi şi nu sunt din localitate, însă, după 11 luni de la transmiterea cererilor, doar două apartamente au fost puse la dispoziţie, iar starea lor este groaznică.

Iată integral mesajul doctoriţei (care ar trebui să locuiască în unul dintre cele două apartamente: „După îndelungi aşteptari, în sfârşit Spitalul de Psihiatrie Galaţi primeşte prin marea bunîvoinţă a primăriei două apartamente destinate locuinţei medicilor: unul cu patru camere, altul cu o cameră. Deşi iniţial au existat cinci medici care nu au locuinţă şi nu sunt din localitate, s-au aprobat cu mare greutate doar două.

Citeste mai mult: adev.ro/oz3byy

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ