Imaginile care nu au fost difuzate până acum. Au făcut dragoste în...

Imaginile care nu au fost difuzate până acum. Au făcut dragoste în direct la cea mai în vogă emisiune TV!

30
0
DISTRIBUIȚI

Este una dintre cele mai urmărite reality-show-uri și se bucură de succes de ani buni, unul dintre punctele forte ale emisiunii fiind tocmai aceste momente XXX, care i-au adus notorietatea așteptată de cei care au inventat-o.

Vorbim despre Big Brother și de varianta sa din Serbia, acolo unde a avut loc una dintre cele mai toride scene de amor dintre doi concurenți. Atât de intens a fost momentul în încât restul tinerilor aflați în casa Big Brother s-au trezit și i-au rugat să o lase mai moale pentru că ei nu se pot odihni.

Nikola Lakic și Zerina Heco sunt cei doi protagoniști ai episodului erotic petrecut la Big Brother, care ulterior au devenit vedete și în presa occidentală, care a relatat pe larg cele petrecute în casa din Belgrad.

sursa: a1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ