In urma cu 11 ani a stat in coma dupa ce un...

In urma cu 11 ani a stat in coma dupa ce un acoperis i-a picat in cap! Acum a luat 10 la BAC! Ce vrea sa faca Amanda in continuare

215
0
DISTRIBUIȚI

Povestea Amandei Ciobanu a impresionat multa lume in urma cu 11 ani, cand dupa ce a fost lovita de un acoperis, a fost in coma zile bune.

In ianuarie 2007, Amanda a fost lovita in cap de acoperisul unei cladiri care fusese luat pe sus in timpul unei furtuni din Galati. A ajuns la spital in Bucuresti in coma, iar medicii i-au dat mici sanse de supravietuire din cauza loviturii grave de la cap. Amanda si-a revenit insa, si si-a continuat viata. Acum, are 18 ani si tocmai a dat bacalaureatul.

Conform datelor publicate de edu.ro, Amanda a obtinut la examen media 8,91, dupa ce la Logica a luat nota 10, la Romana 8,85, iar la Matematica 7,9.Amanda isi doreste sa plece in strainatate la studii. “Fruntea sus si ne vedem la Regensburg, la Universitate”, este mesajul pe care Amanda l-a pus langa imaginile din urma cu cateva saptamani, de la festivitatea de absolvire a liceului.

sursa: stirilekanald.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ