INCREDIBIL: O femeie a fost încătușată pentru că vindea zarzavat pe trotuar....

INCREDIBIL: O femeie a fost încătușată pentru că vindea zarzavat pe trotuar. „Nu am ce să mănânc. Să dau în cap?” VIDEO

484
0
DISTRIBUIȚI

Circ ca la piaţă între un echipaj al poliţiei din Ploieşti şi o vânzătoare de zarzavaturi din oraş. Somată să îşi strângă taraba improvizată fără autorizaţie, femeia şi-a pierdut răbdarea şi a început să se ia la ceartă cu agenţii. Scandalul s-a terminat abia după ce poliţiştii au scos cătuşele.

Scandalul s-a iscat după ce femeia a refuzat să îşi strângă taraba improvizată la colţ de stradă.Nu am ce să mănânc. Ce vrei să fac? Să fur? Să dau în cap?

Totul a degenerat rapid, iar comercianta de ocazie şi-a pierdut cumpătul. Nu a durat mult până când oamenii legii au decis că evaziunea fiscală cu zarzavaturi necesită intervenţia în forţă.

În cele din urmă femeia a fost dusă la secţie la declaraţii. A fost lăsată să plece acasă, dar nu cu mâna goală, ci cu două amenzi. Una în valoare de 500 de lei pentru comerţ ilicit şi una de 1.000 de lei pentru injurii aduse oamenilor legii.

sursa: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ