INEDIT: S-a deschis restaurantul care te duce GRATUIT acasă după ce ai...

INEDIT: S-a deschis restaurantul care te duce GRATUIT acasă după ce ai băut

512
0
DISTRIBUIȚI

Un patron de restaurant din Timis a gasit o modalitate inedita de a-si atrage clientela. George Momirov, patronul unui restaurant din localitatea Remetea Mare, aflată la aproximativ zece kilometri de Timișoara, a declarat, pentru mediafax, că această campanie a debutat în martie și va continua în lunile următoare.

Deocamdată, beneficiază de transport gratuit la cină, dus-întors, doar clienții din localitate, urmând ca în viitor serviciul să se extindă.

„Dacă vrei să iei o cină delicioasă însoțită de o sticlă de vin la noi, trimitem un șofer care te va aduce la restaurant și te va duce înapoi acasă, pe tine și, bineînțeles, pe cei cu care vei servi cina. Trebuie doar să rezervi o masă și să specifici ora și adresa din Remetea Mare de unde să te luam. Șoferul probabil că nu va arăta ca cel din imagine, dar te vei bucura de faptul că poți consuma alcool la cină fără să conduci”, au transmis administratorii restaurantului din județul Timiș pe o rețea de socializare.

SURSA: fluierul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ