INEDIT: SITE-UL FRF A FOST SPART! VEZI CE MESAJ AU LASAT HACKERII

INEDIT: SITE-UL FRF A FOST SPART! VEZI CE MESAJ AU LASAT HACKERII

557
0
DISTRIBUIȚI

Eliminarea, nationalei Romaniei, de la turneul Euro 2016 a adus suparare mare in randul suporterilor. Meciul cu Albania a adus multa dezamagire printre iubitorii fotbalului.

Federatia_Romana_de_Fotbal_logo.svg_-400x260

Sefii, Federatiei Romane de Fotbal, sunt considerati principalii vinovati pentru jocul prost al fotbalistilor care a dus la eliminarea de la Euro 2016. Un hacker, probabil suparat si el de rezultatele slabe, a gasit o modalitate inedita de a-si manifesta nemultumirea.

site frf

Site-ul oficial al federatiei a fost spart in aceasta dupa amiaza. Cei care au intrat pe site-ul frf.ro au avut parte de o surpriza mai…neplacuta. Prima pagina i-a intampinat cu numele tarii, Albania, si cu mesajul: siteul oficial al federatiei romane de fotbal.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ