Insula sexului fără obligaţii. Unde este situat „Raiul” infidelilor și cum sunt...

Insula sexului fără obligaţii. Unde este situat „Raiul” infidelilor și cum sunt tratate persoanele casatorite, care vor sa isi indeplineasca fanteziile

46
0
DISTRIBUIȚI

Oferta de neuitat pentru persoanele casatorite, care vor sa aiba o escapada amoroasa. Atata timp cat infidelitatea nu este descoperita de partener, este totul ok.

Asa se face ca, cei care vor sa aiba parte de o aventura, fara sa fie stresati sau deranjati, au posibilitatea de a se refugia pe o insula cumparata special pentru astfel de activitati. Conform New York Post, insula dezmatului se afla la 160 de km de Portsmouth, Anglia, unde sunt puse la dispozitia doritorilor apartamente luxoase, cu dormitoare mari si jacuzzi.

Oamenii infideli sunt adusi pe insula cu elicopterul, si asta pentru a elimina posibilitatea de a fi prinsi din cauza vreunui bilet de tren sau avion.De asemenea, infidelii semneaza si un contract de confidentialitate la inceput, care le garanteaza ca niciu angajat de pe insula nu poate da detalii despre ce vede acolo.

„Este suficient sa anunti ca pleci într-o calatorie de afaceri si de restul avem noi grija. Ce se întampla pe insula, ramane pe insula”, a precizat Christian Grant, purtătorul de cuvânt al site-ului IllicitEncounters.

sursa: ciao.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ