ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ DINTRE O VICTIMĂ A ATENTATULUI DIN NISA ȘI SALVATORUL EI

ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ DINTRE O VICTIMĂ A ATENTATULUI DIN NISA ȘI SALVATORUL EI

462
0
DISTRIBUIȚI

A trecut prin chinuri groaznice în timpul atacului de la Nisa, de la 15 iulie, și nu a crezut că va mai scăpa cu viață. Australianca Adelaide Stratton a fost lovită de camionul condus de terorist. I-a fost strivit craniul, a fost tăiată pe frunte și târâtă de vehiculul groazei.

adelaide_patrickFoto: mamamia.com.au

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a zăcut minute bune în stare de inconștiență, într-o baltă de sânge. Când s-a trezit, era complet singură. „Zăceam pe jos îndurerată și știam că era sânge ceea ce îmi curgea pe față. Nu știam unde erau prietenii mei”, a povestit Adelaie, potrivitmamamia.com. Prietenii cu care se afla în vizită în Nisa nu erau de găsit.

adelaide-stratton-screenshot-4-600x315
Foto: mamamia.com.au

Imediat, tânăra a fost descoperită de Patrick Sergent, un francez care tocmai scăpase din calea camionului. „Tirul ne-a ratat și m-am dus să văd dacă pot ajuta oameni care poate erau încă în viață”, a mărturisit Patrick. „M-a luat cu putere de mână (Adelaide, n.r.). Eram și foarte trist și fericit să văd că cineva este în viață. Pur și simplu nu puteam să o las singură”, a adăugat el.

Bărbatul a rămas alături de Adelaide și a ținut-o de mână până când polițiștii au reușit să-l împuște pe terorist, iar atacul a luat sfârșit. Cei doi au fost preluați de ambulanță, iar Patrick a rămas alături de tânără până la spital.

Nu s-au mai văzut după ce australianca a fost preluată de medici. Însă chipul lui Patrick i-a rămas întipărit în minte. „Mi-am amintit chipul lui și părul lui lung când a venit spre mine. Știam că nu vorbea engleză, pentru că nu-mi spunea ce se întâmplă. Doar se uita la mine și mă strângea de mână. S-a asigurat că îi puteam vedea mereu chipul”, a relatat Adelaide.

SURSA: CLICK.RO

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ