Interlopii care au umilit istoric Poliţia şi Procuratura după o răfuială cu...

Interlopii care au umilit istoric Poliţia şi Procuratura după o răfuială cu săbii şi bâte. De ce nu pot fi arestaţi deşi au mandat şi sunt daţi în urmărire

398
0
DISTRIBUIȚI

Procurorii ieşeni s-au văzut în situaţia de a cere instanţei anularea propriului referat de arestare după ce victimele unor interlopi violenţi, daţi între timp în urmărire naţională, şi-au retras plângerile. Sfidarea e maximă: mandatul de arestare nici nu fusese pus în aplicare întrucât interlopii au fugit de Poliţie imediat după ce s-au bătut cu săbii şi bâte.

Interlopii care s-au bătut cu săbii, bâte şi macete în plină stradă pot răsufla uşuraţi. Deşi pe numele lor s-a emis mandat de arestare în lipsă, fiind daţi şi în urmărire naţională, Vandam, Vasile şi Diego Constantin nu vor petrece nicio zi în spatele gratiilor din cauza unei lacune legislative ce le este favorabilă. Victimele celor trei au mers ieri la Poliţie şi şi-au retras plângerile, ceea ce a făcut ca acuzaţiile pentru care Parchetul putea cere arestarea să nu mai existe.

Răfuială violentă În dimineaţa zilei de 29 octombrie, în urma unui conflict mai vechi, Vandam Constantin, considerat de oamenii legii capul unei familii interlope din oraş, a atacat, în plină stradă, alături de alţi membri ai familiei sale, maşina în care se aflau Loredana Vartic şi Constantin Berescu.

Agresorii ar fi folosit săbii şi bâte, în urma incidentului atât Vartic, cât şi Berescu fiind răniţi. A doua zi, ambii au depus plângeri penale împotriva membrilor familiei Constantin, prezentând şi certificate medico-legale de 5-6 zile, respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale. În baza plângerilor celor doi, anchetatorii au deschis dosare penale pentru infracţiunile de „lovire şi alte violenţe“ şi „distrugere“.

De asemenea, procurorii au început urmărirea penală şi pentru „ultraj contra bunelor moravuri“, considerând că răfuiala cu săbii din plină stradă a provocat o stare de temere locatarilor din zonă.

Citeste mai mult: adev.ro/oz8s6c

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ