Ion Iliescu, devastat de moartea Stelei Popescu: „Aştept să-mi vină rândul şi...

Ion Iliescu, devastat de moartea Stelei Popescu: „Aştept să-mi vină rândul şi mie”

317
0
DISTRIBUIȚI

Fostul preşedinte Ion Iliescu a vorbit, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, despre moartea actriţei Stela Popescu, pe care o cunoştea încă din studenţie. „O fată frumoasă, plină de viaţă“, aşa va rămâne Stela Popescu în memoria fostului preşedinte. Moartea îndrăgitei actriţe Stela Popescu l-a făcut şi pe Ion Iliescu să se gândească la „marea trecere“.

„Văzând şirea m-am gândit că aştept să-mi vină rândul şi mie… Este un moment de mare durere pentru noi toţi. Stela Popescu nu a fost un actor oarecare, a avut multe virtuţi şi a fost îndrăgită. Eram cu soţia în faţa televizorului urmărind emisiunea Sandrei Stoicescu când a apărut această veste cumplită. Am cunoscut-o pe Stela încă de când era studentă. Fusesem în vizită la Institut, cineva ne-a prezentat-o pe Stela Popescu, o fată frumoasă, plină de viaţă. Era încă de atunci foarte îndrăgită”, a spus Ion Iliescu, joi, la Antena 3.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, cu o lună înainte să împlinească 82 de ani. La ora 15.00, un echipaj SMURD chemat la locuinţa ei din Bucureşti a constatat decesul marii actriţe. Ea a fost găsită fară suflare în holul propriei case, de fiica adoptivă, Doina, care a sunat la 112.

Citeste mai mult: adev.ro/ozx0p3

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ