IȚI MAI ADUCI AMINTE DE PISTRUIATUL? UITE CUM ARATĂ ACUM ȘI CU...

IȚI MAI ADUCI AMINTE DE PISTRUIATUL? UITE CUM ARATĂ ACUM ȘI CU CE SE OCUPĂ

9414
0
DISTRIBUIȚI

În anul 1973, un puști roșcovan cunoștea celebritatea, în cel mai cunoscut film din cinematografia românească. „Pistruitaul” a scos la lumină talentul excepțional al unui băiețel de doar 11 ani, îndrăgit de întregul public.

pistr

Însă, pe cât de repede s-a făcut remarcat, pe atât de ușor a alunecat pe panta anonimatului, o dată cu trecerea timpului.

Deși ai fi putut să juri că va avea o carieră strălucită în actorie, Costel Baloiu, acum în vârstă de 57 de ani, are o cu totul altă meserie. În ciuda faimei pe care o dobândise cu rolul din Pistruiatul, bărbatul a părăsit lumea filmului pentru meseria de șofer.

Costel Baloiu a jucat în mai multe filme, alături de mari actori ca: Sergiu Nicolaescu, Draga Olteanu Matei, Ion Dichiseanu și Florin Tănase.

costel

Cum a ajuns Costel Baloiu să joace în Pistruiatul? Un simplu anunț din ziarul ”Informația” i-a schimbat viața. La acea vreme, ”Centrala Română de film și Televiziunea Română erau în căutarea unor băieti cu vârste cuprinse între 11-13 ani, pentru realizarea primului serial color de televiziune, scrie cinemarx.ro.

La doar 18 ani, Pistruiatul s-a căsătorit și a avut și un copil. Dar totul avea să se năruie, la începutul anilor ’90, o dată cu decizia soției sale de a-l părăsi. Aceasta l-a luat pe fiul lor și a plecat în Canada, unde s-a și stabilit. Fostul actor s-a recăsătorit, dar lucurile nu au mers foarte bine și acum se află la cea de-a treia căsnicie.

Citeste mai multe pe A1.RO

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ