Iulia Vântur salariu uriaș la PRO TV înainte de plecarea în India

Iulia Vântur salariu uriaș la PRO TV înainte de plecarea în India

544
0
DISTRIBUIȚI

După plecarea lui Adrian Sârbu de la Pro Tv, multe vedete au decis să părăsească trustul și să se îndrepte spre alte proiecte. Coincidență sau nu, tot în aceeași perioadă a ales și Iulia Vântur să părăsească România pentru India, sau mai bine zis pentru celebrul actor Salman Khan.

Iulia avea la acel moment un salariu de 4.000 de euro pe lună pentru a prezenta știrile de dimineață în weekend și pentru edițiile emisiunii Dansez pentru tine.

Într-adevăr averea actorului indian se ridică la peste 200 de milioane de dolari, însă acesta este recunoscut pentru escapadele sale amoroase și nu pare a da semne de stabilitate. De altfel, Iulia Vântur s-a și despărțit de Khan, după care presa a scris că s-ar fi împăcat.

Cu sau fără iubit, Iulia a decis totuși să rămână în India și să de orienteze spre o carieră muzicală. A scos deja două melodii, dar momentan nu a înregistrat un succes notabil în acest domeniu.

Așadar a meritat să renunțe la salariul de 4.000 de euro pe lună, plus contractele sale de publicitate, pentru India. Să nu uităm că Pro Tv a fost o adevărată trambulină pentru Iulia Vântur, care a devenit una dintre cele mai iubite prezentatoare din România.

SURSA: bugetul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ